• Qëndro në koherencë

  Me mundësitë e fundit

  për punësim në Itali!

 • Ngecur në kurthin e karrierës?

  Na lejoni t'ju ofrojmë

  Një mundësi të artë

LA

Njihuni me

Speranza

"La Speranza" është Agjensia e parë shqipëtare e Punësimit Privat (APP), e cila që prej vitit 2000 punëson, sipas kuadrit ligjor, punonjës të profileve infermier, mjek, fizioterapist, në spitalet më prestigjoze italiane. Pas një bashkëpunimi me spitalet si Carlo Poma në Mantova, Casa di Cura Clinica Santa Rita, Istituto Geriatrico Piero Redaelli në Milano, Istituto Geriatrico Piero Redaelli në Vimodrone, Istituto Geriatrico Camillo Golgi në Abbiategrasso, Ospedale Moriggia Pelascini në Gravedona, Casa di Cura Villa San Benedetto Menni - Albese con Cassano etj me të cilat ka vendosur një marrëdhënie bashkëpunimi afatgjatë, "La Speranza" është vazhdimisht në kërkim të profesionistëve shqiptarë në fushën e mjekësisë për ti ofruar atyre jo vetëm një mundësi serioze punësimi në Itali, por shumë më shumë se aq. Për më tepër, kjo është një mundësi e mirë dhe për të gjithë ata shqiptarë që jane aktualisht në Itali(janë të pajisur apo kanë aplikuar për permesso di soggiorno), pasi ju mundësojmë regjistrimin dhe punësimin pa qënë nevoja të vijnë në Shqipëri.

//lasperanza.perkujdesja.al/wp-content/uploads/2021/08/about.jpg

Je me profesion

https://lasperanza.perkujdesja.al/wp-content/uploads/2021/08/nurse-1-200x200.png

Infermier/e?

https://lasperanza.perkujdesja.al/wp-content/uploads/2021/08/physical-therapy-200x200.png

Fizioterapist/e?

https://lasperanza.perkujdesja.al/wp-content/uploads/2021/08/doctor-1-200x200.png

Mjek/e?

Apliko tani

  Press

  & Evente

  Orari

  Hënë - Premte 9:00-13:00 ; 14:00 - 18:00
  Shtunë 09:00 - 14:00